Compania Medifer lucrează pentru a îmbunătăți rentabilitatea calitativă – cantitativă a culturilor, respectînd venitul agricultorilor, sănătatea consumatorilor și ecologia mediului. Inginerii agronomi ai firmei se deplasează în diferite zone ale țării pentru a oferi la fața locului consultanță agronomică.

Serviciul de consultanță agronomica, care poate fi cerut direct la punctul de vînzare autorizat Medifer, furnizează toate indicațiile privind produsul, planurile de fertilizare, tratamentele de apărare, rotația culturilor, lucrările solului, pentru a valorifica potențialul mediului de cultivare și reechilibrarea eventualelor disponibilități agronomice ce prezintă carențe sau limitări. Serviciul de consultanța agricolă are o finalitate foarte clară și concretă, urmărind să ofere agricultorilor cele mai bune opțiuni pentru o eficiența maximă a activității lor. Acest serviciu include analiza terenului, apei și culturilor, pe baza acestor analize elaborîndu-se planul optim de fertilizare pentru terenul respectiv.

 

        Consultanța urmărește să ofere agricultorilor acces la informații de ultima oră cu privire la cele mai noi și performante produse și tehnologii din domeniul agricol. De asemenea, suntem în permanență preocupați de protejarea mediului înconjurător, astfel încît terenurile să își păstreze calitățile naturale, iar produsele obținute să nu afecteze sănătatea consumatorilor. Produsele distribuite de compania noastră sunt un sprijin în dezvoltarea naturală a plantelor.

Pentru detalii rugăm să ne contactați.